Over ons

Wij zijn een jong, dynamisch uitzendbureau met een groot internationaal team. We hebben het uitzendbureau gestart onder de motto dat iedereen eerlijke kansen verdient op de arbeidsmarkt! Ondanks de steeds groeiende economie is het voor bedrijven bijna altijd moeilijk om goede gekwalificeerde medewerkers te vinden. De bestaande werknemers zijn zich niet bewust van de kansen die er liggen op de arbeidsmarkt en daar willen wij ze bij helpen. Samenbrengen van goed gemotiveerde, hardwerkende mensen met bedrijven die zulke werknemers waarderen. Optimaal samenwerken is ons motto!

Optimaal uitzendbureau is sinds 2017 ook gespecialiseerd in het uitlenen van Poolse en Bulgaarse werknemers en vakmensen.Wij zijn met name actief in de volgende sectoren:

Productie

Logistiek

Foodrecycling

Tuinen

BouwWij beschikken over een zeer uiteenlopend personeelsbestand. Of het nu gaat om het opvangen van een tijdelijke drukke periode of om het realiseren van een langlopend project. Optimaal is dan de oplossing! Wij leveren het gewenste resultaat. Wij bieden kwaliteit, zekerheid en nemen u het gehele werk uit handen tegen een gunstige prijs.

Om te zorgen voor een goede match tussen uw bedrijf en de medewerker, vindt er een selectieprocedure plaats. Wij hebben van iedere medewerker een CV, zodat wij op de hoogte zijn van hun kwaliteiten.

Wij maken duidelijke afspraken en zijn transparant.